5 Kasım 2012 Pazartesi

Sağlıklı Beslenme ve Zayıflama

Sağlıklı Beslenme ve Zayıflama



42 Sağlıklı Beslenme ve Zayıflama

Sağlık ve Doğal birşekilde kilo vermenin tek yolu vardır. Zayıflama haplarını kullanmadan beslenmemizi düzene sokarak kilo vermektir.
Elbette bu diyetlerin sonucunda kalıcı kilo kayıpları yaşayabilmek mümkün olabilmektedir. Doğal denildiğinde aklınızda bazı düşünceler canlanabilir. Bunlardan bir tanesini mutlaka protein içeren besinlerin oluşturması gerekmektedir.
Sabah kahvaltıları için protein ağırlıklı bir beslenme biçimi idealdir. Haşlanmış yumurta yağsız peynir ve süt bir ya da iki dilim kepekli ekmek ile desteklendiğinde muhteşem bir kahvaltı oluşturabilir. Öğünlerin artırılması tok kalmak için uygulanan bir değişikliktir.
Meyve ve sebzeler kilo verme sürecinde önemli bir yere sahiptir. Doğal kelimesini en iyi tanımlayan beslenme biçimlerinden bir tanesidir meyve sebzeler. Mevsime göre taze meyve ve sebze tüketmek oldukça yararlıdır. Semizotu, ıspanak gerek vitamin açısından gerekse sağlık açısından oldukça faydalı besinlerdir. Elbette sadece yemek şeklinin değiştirilmesi kilo vermek için yeterli değildir. Spor başlıca etkendir. Sporsuz yapılan diyetlerinbaşarıya ulaşması oldukça zor olabilmektedir. Günde en az 20 dakikalık bir spor yapılması tavsiye edilmektedir. Yine aynı zamanda bol miktarda su içerek hızlı kilo verebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder