5 Kasım 2012 Pazartesi

Nurgül Yeşilçay Nasıl Zayıfladı?

Nurgül Yeşilçay Nasıl Zayıfladı?



Murat Yıldırım’la başrolü paylaştığı reyting rekorları kıran Aşk ve Ceza dizisinin ilk bölümlerinde bâkire bir genç kızı canlandıran Yeşilçay, izleyicilerin yoğun tepkisi ile karşılaşmıştı, almış olduğu kilolar “Çok yaşlı gösteriyor” diye eleştiriler sebep olmuştu. Hatta HT Magazin’in haberine göre; “Nurgül, dizide Murat Yıldırım’ın annesi gibi duruyor” eleştirileri yapılmıştı, bu yapılan yoğun eleştiri ve magazin haberlerine hır yapan ünlü oyuncu, çok sıkı bir diyete başlamış olmalı ki, geçen haftaki bölümde en az 8 kilo vermiş olduğunu gözlemledik.

nurgül yesilcay diyeti Nurgül Yeşilçay Nasıl Zayıfladı?
Sizin için Nurgül Yeşil Çay Diyeti hakkında bilgi toplamaya çalıştık
GÜNDE 6 ÖĞÜN
Dizinin yeni bölümlerinde gençleşmiş haliyle dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, 58 kilodan 50 kiloya indiğini söyledi. Özel bir hap ya da ilaç kullanmadığını belirten Yeşilçay şöyle konuştu: “Günde 6 öğün yiyorum ama her şeyden az miktarda. Sebze, tavuk ve balık ağırlıklı besleniyorum. Kızartmalardan ve hamur işlerinden uzak duruyorum. Bu kilo benim ideal kilom. Bunu koruyacağım…”
Tabiki bu açıklama bizi tatmin etmese de zayıflamak için özel bir zayıflama ürünü kullandığını düşünüyoruz, çünkü bu kadar kısa zaman içerisinde besin takviyesi kullanmadan bu kadar zayıflamak biraz imkansız gibi duruyor İdealdiyet takipçileri için bu konuyu araştırmaya devam edeceğiz…

0 yorum:

Yorum Gönder