4 Aralık 2013 Çarşamba

Kilo Vermede Önemli Gerçekler Nelerdir?

 Kilo Vermede Önemli Gerçekler Nelerdir?
 Kilo Vermede Önemli Gerçekler Nelerdir?
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için sadece sağlıklı kilo kaybı diyetlerine başvurmayın.Egzersiz yaparak da diyetinize yardımcı olmuş olursunuz.Gün içerisinde spora da yer ayırarak zayıflamanız da hızlı kilo kaybını göreceksiniz.Sizi aç bırakan diyetleri unutun çünkü siz ne kadar aç kalırsanız bir o kadar da kilo almış olursunuz her yediğiniz yemeği vücudunuz aç kaldığı için depolar.
Ilk kişi kendi vücut ve düşünce baktı beri, "Ben kilo var!" hızlı kilo kaybı diyetler etrafında olmuştur. Tüm kanıtlar hızlı diyetler son derece kısa süreli kilo kaybı için sadece iyi olduğunu gösterir, ancak bu aramalardan diyetisyenler durmuyor yüksek ve diyet Kutsal Kase için düşük bir kişi hemen kilo ve onu tutmak sağlayacak sihirli diyet iyiliği için.
Mucizevi kilo kaybı ancak daha hızlı kilo döken için yapabileceğiniz birkaç şey vardır, Loch Ness canavarı gibi efsanevi olduğunu. Hızlı kilo kaybı diyetler unutun, aşağıdakileri deneyin
Sağ Gıdalar ile Metabolizma Rev
Eğer çok fazla kalori var mı? Sorun çok az yiyorsanız olabilir. Yo-yo diyet yıl% 30 oranında metabolizmanızı yavaşlatabilir. Yolda geri almak için, bazal metabolizma hızı (BMH) yakıt için yeterli kalori gerekir.
Kişisel BMR hesaplanması kolayca online hesap makineleri ile yapılır. Bu hesaplamalar size gün için tüketmeliyiz kalori tam sayısını gösterecektir. Fiziksel güç gerektiren meslekler veya düzenli egzersiz bu numaraları etkileyecektir. Sizin kalori alımı kepekli tahıllar, meyve, sebze, fındık ve yağsız protein ağırlıklı oluşmalıdır.
Vücudunuzun onarmak gerekir, çünkü başlangıçta kilo alımı biraz görebilirsiniz, bu alarm izin vermeyin. Diyet bu tür bir kaç hafta veya ay da kilo düşmek başlayacak anlamına gelir, metabolizmanızı hızlandıracaktır.
Kolayca egzersiz eklerseniz, dengeli bir diyet ya da iki pound hafta yapışmasını tarafından haftada bir kilo kaybetmek olabilir.
Egzersiz Önemli
Ne yazık ki, fiziksel egzersiz, en hızlı kilo kaybı diyetler bir parçası değildir. Bunun yerine, onlar sadece kalori alımını azaltarak kilo nasıl size talimat. Bu tabii ki hızlı ama yalnızca başlangıçta kilo kaybına yol açacaktır. Geri kısa sürede size normal bir diyet sürdürmek gibi tüm ağırlık kazanacaktır. Hızlı kilo kaybı için diyetler de sağlıksız, onlar dengeli asla ve nadiren egzersiz içerir.
Kardiyo ve vücut geliştirme uzmanlarına göre en iyi egzersiz rutinleri vardır. Yoga, germe ve hayatınızda stres büyük bir anlaşma varsa gevşeme de büyük. Gücü eğitimi bir veya iki saat ve kardiyo 3-5 saat fitness seviyesi ve vücut şekli büyük bir değişiklik yapmak için yeterli olmalıdır.
Egzersiz sağlık faydaları her türlü sağlar. Bu, ruh halinizi iyileştirmek selâmetle uyku yardım, sizi daha güçlü ve yalın hale, ve dengesini artıracak. Ayrıca tip 2 şeker hastalığı gibi metabolik bozuklukların kapalı kalp ve koğuşta korur. Bu hızlı kilo kaybı diyetler sunamıyoruz Perks vardır.
Açlık Diyetler unutun
         
Hızlı kilo kaybı için Diyetler tüm limonata içerek kilo vermek son ünlü duymamıştır öfke, acı biber ve akçaağaç şurubu karışımları? Sonrasında size çoğu zaman duymak asla şeydir. Çok ünlü sadece geri kısa sürede hızlı kilo kaybı diyetler katılan durdurmak gibi tüm kilo.
Hızlı kilo kaybı diyetler vücutta çok stresli olduğu; bunun üzerinden kendinizi koymayın. Eğer diyet bu tür beklediğiniz iyi her zaman, mızmız yorgun, susuz, ağır ve aç olmaktır. Öte yandan, bu neredeyse imkansız, hatta ciddi sınırlı kalori ile kilo yapacak, ciddi metabolizma zarar verebilir.
Sağlıklı kilo sağlıklı bir vücut gerektirir. Hangi doğru beslemek ve yüksek performans için ona bol su vermek, sık sık hareket etmek gerekir demektir.

0 yorum:

Yorum Gönder