15 Temmuz 2013 Pazartesi

Kilo Vermek İçin İpuçları


kilo vermenin yöntemleriTebrikler! Bu ekstra kilo harekete geçmek ve bir diyet gitmek seçtiyseniz Onların sorunları yerine sadece şikayet hakkında bir şeyler insanlardan birisin. Ancak bu süreç çok tehlikeli olabilir, bu nedenle istenmeyen yan etkileri önlemek için akılda birkaç şey tutmak gerekir. Bu istediğiniz son şey ile kötü deneyimler yaşıyor, tek başına zor bir süreçtir. Eğer diyet gitmeden önce odaklanmalıdır 10 şey var.
Tehlikeli diyetler kaçının
Yan etkileri azaltmak ya da sınırlamak için, yeni bir diyet başlamadan önce ortak diyet tehlikelerin farkında olun. , Sıvı ve en iyi sonuçlar için açlık diyetleri gibi aşırı diyet planları kaçının.
 Doktor ziyaret edin
Bir diyet başlamadan önce, doktorunuza danışın. Bir aile hekimi veya tescilli diyetisyen özel ihtiyaçlarına uygun olacak sağlık ve teklif diyet tavsiye değerlendirebilirsiniz.
 Doğru beslenme planı seçin
Bu, sağlıklı ve dengeli yemek planı içeren bir diyet seçmek önemlidir. Diyetler günde üç öğün yanı sıra sağlıklı atıştırmalıklar içermelidir.
 Yeterli miktarda su içmek
Diyet her gün sekiz bardak su içerek sulu kalmalıdır.
Değil aşırı egzersiz yapın
Sağlıklı bir egzersiz planı herhangi bir kilo kaybı programının önemli bir yönü olsa da, çok fazla egzersiz zararlı olabilir.
Kazasında diyetler kaçının
Crash diyetler sağlıklı değildir ve kişilerin uzun süreli kilo kaybı hedeflere ulaşmak yardımcı olamaz. Hızlı bir şekilde birkaç kilo kaybetmek tehlikeli bir çarpışma diyet gitmek için daha gerçekçi hedefler belirlemek daha iyidir.
Yağ yakıcı besinler yiyin
Metabolizma (yağ yakıcı besinler) yükseltmek yiyecekler yemek daha fazla kalori yakmak ve daha fazla kilo vermenize yardımcı olacaktır.
Diyet süreci keyfini çıkarın
Eğer yeterince uzun kilo kaybı hedeflere ulaşmak için üzerinde kalmak mümkün olacak, böylece zevk olacak bir diyet seçmek için emin olun. Diyetler sonunda kilolu bireylere yardımcı asla, ama hayat boyu öğrenme sağlıklı beslenme alışkanlıkları olacak.
 Arada bir diyet ara verin
Diyet kendilerini mahrum olmamalıdır. Gerekirse hafta boyunca sıkı bir diyet yapışmasını olanların kısa bir mola alabilir.Kendi diyet bir mola ve doğum günü pastası veya özel yıldönümü yemeğinde bir parça göz atabilirsiniz karar çünkü kişiler kötü hissetmemeniz gerekir. Sürece Dieter hızlı bir şekilde kilo kaybı rejimi geri alır gibi, onlar kilo devam edecektir.
 Sağlıklı bir kiloyu koruyun
Kilo sonra, sağlıklı gıda seçenekleri hale getirmek önemlidir. Birisi eski yeme alışkanlıklarına geri giderse, onlar hiçbir zaman kaybettiği tüm ağırlığını geri kazanacak. Kendi fantastik kilo kaybı sonuçları korumak isteyenler gibi tam tahıllar, meyve ve sebze gibi sağlıklı besinler yemek ve yağ ve şeker içeriği yüksek olan gıdalardan kaçınmalısınız.
Bu on ipuçlarını takip ederek, insanlar olumlu bir diyet deneyimi yaşayabileceğiniz. Sağlıklı gıdalar küçük porsiyon yemek kilo için güvenli ve sağlıklı bir yoldur. , Yürüyüş bisiklet ya da bir aerobik sınıfına katılarak kilo kaybı tanıtmak ve sağlık artıracaktır. Onlar kilo iken sağlıklı bir diyet ve egzersiz planı tercih edenler hayatın tadını çıkarabilirsiniz.

Etkili Zayıflamak İçin İpuçları


1. Fiber yüksek
zayıflamak

Akdeniz diyeti gibi büyük ve basit diyet planları, örneğin, lif bakımından zengindir. Neden etkili kilo kaybı için çok önemlidir?Çözünür lif, bu denir olarak, insan sağlığı için çok önemlidir. Bu dolaşım sistemi korur ve lipitlerin büyük miktarda emici sindirim sistemi engeller. Çok iyi ve en kolay diyet programı kepekli ürünleri ile birlikte, meyve ve sebze büyük miktarda önerecektir.
2. Denge Gücü
Bunu kilo ve kendinizi aç tarafından sonuçları tutmak asla. Bir büyük ve son derece basit bir kilo kaybı planı beslenme denge ile ilgilidir. Aslında, kolay diyet programı bir dizi sağlık sorunları çözmek için tasarlanmış olmak olur. Daha sonra, onlar büyük bir kilo kaybı etkisi olduğu ortaya çıktı. Gıda belirli türde konusunda ciddi kısıtlamalar ile gelen en planları takip etmek zor olacaktır.
basit bir diyet planı sağlıklı gıdalar odaklanarak beslenme denge ve çeşitlilik gösterecektir. Diğer büyük basit diyet planları tipik porsiyonlarda bir azalma ile gelen - Adım Diyet böyle bir örnektir. Birçok kişi doğru diyet yanlış. Bu açlık ilgili değil, en iyi gıdaların seçimi ile ilgilidir. Bir büyük basit beslenme planı bu eşsiz, sağlıklı bir denge gösterecektir.
3. Karbonhidrat, Proteinler, Lipidler?
Birçok kişi besin bir tür hariç bir diyet başlatmak - karbonhidrat, protein ve lipidler. Bir büyük basit beslenme planı sözde iyi lipid ve iyi şeker üzerinde durulacak. Lipidlerin bazı türleri, örneğin doymuş olanlar, sağlığınızı geliştirmek için kötü.
Zeytinyağı ve balık gelen lipidler, ancak gerçekten işe birkaç kolay kilo kaybı planı fikirler için gereklidir. Aynı şeker için de geçerlidir. Kurabiye şeker kötü ama taze meyvelerde bulunan bir vücut yarar ve kilo yardımcı olabilir.
4. Bilimsel kurulan!
Basit başlamadan önce iyi bir beslenme planı , yavaş yavaş hakkında daha fazla bilgi değiştirebilir. Bu temel beslenme planının mantığı arkasında bilimsel açıklaması mümkün mü? Eğer akıl görüyorsunuz ve mantıklı görünüyor? Planın ilgili kurumdan onay aldı? Düşük itibar web siteleri ve kitaplar gelir basit diyet planları çok iyi sağlığınız için kötü olabilir.
İnsan vücudu besin, mikro elementler ve sağlıklı olmak için vitamin ihtiyacı var. Bunların mahrum organ ve sistemleri ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Çeşitli gıdaların tür ve arkasında bilimsel onayı ve mantığı vardır içeren kolay bir diyet programı seçin.
En iyi basit diyet planı seçimi biraz araştırma ve arzu beslenme planı hakkında ne anlamak gerekir. Hızlı ve inanılmaz sonuçlar sunan en diyetler tehlikeli ve etkisiz olabileceğini unutmayın. En kaliteli kolay diyet programı dengeli ve iyi gerçekçi sunacak, kolay bir diyet planı büyük kısıtlamalar ve beslenme değişiklikleri talep olmadan takip etmek kolaydır. Dikkatle okuyun ve kolay başlamadan önce öneriler keşfetmek için zaman ayırın kilo kaybı planı sizinle daha önce yabancı olmuştur.